Inschrijven

Afficher sous-menu Cacher sous-menu

Inschrijven

Vanaf schooljaar 2022-2023 gebeurt een inschrijving voor het project ‘Opstap naar verpleegkunde’ via het online inschrijvingsformulier.

Vanaf 5 inschrijvingen, kan ook een groepsaanvraag ingediend worden.

Uiterste inschrijvingsdatum

De werkgever dient voor 31/10/2022 een aanvraagdossier in bij het Fonds voor werknemers die hun opleiding starten in september. Voor werknemers die de opleiding starten in februari, is de deadline 28/02/2023. Er is per schooljaar een nieuwe aanvraag nodig.

Aanvraagdossier

 1. Online inschrijvingsformulier

Het aanvraagdossier omvat 2 stappen:

 • Stap 1: de werknemer download een inschrijvingsformulier (papieren document 'Deel 1'). De werknemer zorgt ervoor dat dit document ingevuld en ondertekend wordt door de school, de werknemer en de werkgever en bezorgt dit aan de werkgever.
 • Stap 2: de werkgever vult het een online formulier (‘Deel 2’) onderaan deze pagina in. Deel 1 dient hier via een upload te worden aan toegevoegd.

Het aanvraagdossier is pas volledig als de werkgevers- en werknemersgegevens werden ingevuld en het ondertekende inschrijvingsformulier (deel 1) werd geüpload. Eens het formulier ingediend, ontvangen zowel de werkgever als de werknemer een ontvangstbevestiging per e-mail.

 1. Groepsaanvraag

Vanaf 5 inschrijvingen, kan er gewerkt worden met een groepsaanvraag.

 • Stap 1: de werknemers die wensen deel te nemen aan het project, downloaden een inschrijvingsformulier (papieren document ‘Deel 1’) en zorgen ervoor dat dit document ingevuld en ondertekend wordt door de school, de werknemer en de werkgever.
 • Stap 2: de werkgever
  • vult de tabel Inschrijving Groepsaanvraag aan met de gegevens van de instelling en van de werknemers die wensen deel te nemen aan het project;
  • verzamelt de inschrijvingsformulieren (papieren document ‘Deel 1’) van de werknemers die wensen deel te nemen aan het project;
  • mailt deze tabel + inschrijvingsformulieren in 1 e-mail naar [email protected]

Het aanvraagdossier is pas volledig als al de ondertekende inschrijvingsformulieren (‘Deel 1’) werden toegevoegd. Eens de groepsaanvraag ingediend, ontvangen zowel de werkgever als de werknemer een ontvangstbevestiging per e-mail.

Goed om te weten: deelname aan het project is pas gegarandeerd na bevestiging door het Fonds via een aan de werkgever bezorgde eerste afrekening.